Τρόποι Αποστολής-Πληρωμής

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

BIOLAV image

 

Για αποστολές εντός Ελλάδος τα προϊόντα θα σας αποσταλούν, στην διεύθυνση παραλήπτη που μας έχετε υποδείξει, με υπηρεσία ταχυμεταφορών (Courier Center). 

Σημείωση: Εάν επιθυμείτε το προϊόν να σταλεί σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που καταχωρίσατε για τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε διαφορετική διεύθυνση παραλήπτη στο σύστημα καταχώρισης παραγγελίας.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 5 εργάσιμων ημερών. Εφόσον τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα και συγκεντρώνονται από το δίκτυό μας, η αποστολή μπορεί να πραγματοποιηθεί με μια καθυστέρηση 1-2 ημερών επιπλέον (κυρίως σε περιόδους εκπτώσεων, τέλος σεζόν ή εορτών).

ΈΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για αγορές άνω των 40€ το κόστος μεταφοράς είναι δωρεάν.

Για αγορές μικρότερες των 40€ το κόστος μεταφοράς είναι 3,50€.

Σημείωση: Επιπλέον έξοδα αποστολής, μπορεί να προκύψουν μόνο σε πολύ μεγάλο όγκο παραγγελίας και πάντοτε θα υπάρξει έγκαιρη ειδοποίηση και έγκριση/αποδοχή του πελάτη.

Τρόποι πληρωμής

Για την διευκόλυνσή και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, διαθέτουμε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Κατάθεση σε Τράπεζα:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN:GR57 0172 2420 0052 4209 9244 447

ΠΡΟΒΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

*Σημαντική σημείωση!!! Για να ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής των προϊόντων έπειτα από κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό πρέπει να εμφανιστεί στον λογαριασμό της εταιρίας. Τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

**Σημείωση: Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και την ταχύτερη αποστολή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε στο καταθετήριο να αναγράφεται ο κωδικός παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο που δόθηκε κατά την δημιουργία της. Για να ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής των προϊόντων έπειτα από κατάθεση σε τράπεζα, θα πρέπει να εμφανιστεί στον λογαριασμό της εταιρίας το ποσό που κατατέθηκε και να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων.Η συγκεκριμένη διαδικασία απαιτεί τη συμβολή της εκάστοτε τράπεζας και για το λόγο αυτό ενδέχεται να καθυστερήσει η διαδικασία αποστολής των προϊόντων.

Αντικαταβολή (ισχύει μόνο για Ελλάδα)

Για αγορές άνω των 80 € τα έξοδα αντικαταβολής είναι δωρεάν

Για όσους από εσάς προτιμάτε τις παραδοσιακές μεθόδους, μπορείτε με την επιλογή αντικαταβολής να πληρώνετε την παραγγελία σας στο διανομέα ταχυμεταφοράς τη στιγμή της παραλαβής. Το κόστος αντικαταβολής είναι 2,5€ με 1,20€ να είναι επιπλέον σε κάθε επιπλέον κιλό.

Πολιτική Ασφαλείας

**Το Site μας δεν θα σας ζητήσει ποτέ στοιχεία κάρτας ή άλλων λογαριασμών τραπέζης, οι πληρωμές γίνονται μόνο από της σελίδα της viva χωρίς καμία ευθύνη από εμάς. Επίσης δεν θα σας ζητηθεί ποτέ να δώσετε προσωπικά στοιχεία της κάρτας σας ή των λογαριασμών σας τηλεφωνικά ή με e-mail. Τα στοιχεία που καταχωρήσατε στην φόρμα επικοινωνίας ή κατά την διαδικασία εκχώρησης των στοιχείων αποστολής δεν θα χρησιμοποιηθούν για λόγους διαφήμισης ή με άλλους τρόπους και δεν συγκεντρώνονται σε βάση δεδομένων.

Πληρωμή μέσω PayPal

Πραγματοποιήστε εύκολα και με ασφάλεια πληρωμές με την εγγύηση πληρωμών της paypall. Μετά την πραγματοποίηση της παραγγελείας σας το σύστημα θα σας οδηγήσει αυτόματα στην ασφαλή σελίδα της paypal όπου θα σας ζητηθούν τα στοιχεία σας για την ολοκλήρωση της πληρωμής σας.

Πληρωμή μέσω Viva Wallet

Πραγματοποιήστε εύκολα και με ασφάλεια πληρωμές με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα με την εγγύηση πληρωμών της viva payment. Μετά την πραγματοποίηση της παραγγελείας σας το σύστημα θα σας οδηγήσει αυτόματα στην ασφαλή σελίδα της viva όπου θα σας ζητηθούν τα στοιχεία σας για την ολοκλήρωση της πληρωμής σας.

Summer sales - 40% για όλο τον Αύγουστο με τον κωδικό summer40
This is default text for notification bar