11 λόγοι για να χρησιμοποιήσετε το φυσικό σαπούνι

11 λόγοι για να χρησιμοποιήσετε το φυσικό σαπούνι

 

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας και η γενική υγεία μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πώς φροντίζουμε το δέρμα σας. Όμως, το πρόβλημα εδώ είναι ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν συνειδητοποιεί ότι το δέρμα μας είναι απίστευτα απορροφητικό και πορώδες. Δεν το σκεφτόμαστε δύο φορές πριν εφαρμόσουμε τοξικές χημικές ουσίες από εργοστασιακά κατασκευασμένα σαπούνια και καταστρέψουμε το δέρμα μας. Για να σώσετε το δέρμα σας από τα επικίνδυνα χημικά σαπούνια, θα πρέπει να στραφείτε σε φυσικό σαπούνι. 

Τώρα, μπορείτε να ρωτήσετε τι είναι ένα φυσικό σαπούνι; Λοιπόν η απάντηση σε αυτό είναι απλή. Όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούνται σε ένα φυσικό σαπούνι είναι βιολογικά κατασκευασμένα από φυτικά υλικά και φυσικά έλαια. Τα πλούσια σαπούνια παρασκευάζονται σε περιβάλλοντα ψυχρής επεξεργασίας που είναι ασφαλέστερα για τους πελάτες και πιο θρεπτικά για το δέρμα τους. Σε αντίθεση με τα αντίστοιχα του εμπορίου, τα φυσικά  σαπούνια  είναι χειροποίητα και είναι ειδικά σχεδιασμένα για διαφορετικούς τύπους δέρματος.

Εδώ θα συζητήσουμε 11 σημαντικά οφέλη των χειροποίητων σαπουνιών με στόχο να παρουσιάσουμε μια σαφή εικόνα τους.

Ορίστε!

11 κορυφαίοι λόγοι για να χρησιμοποιήσετε ένα φυσικό σαπούνι

1: Διατήρηση των επιπέδων pH: Για να διατηρηθεί η τροφή του δέρματος ανέπαφη, είναι σημαντικό τα σαπούνια να διατηρούν το επίπεδο pH του δέρματος. Τα σαπούνια  διατηρούν το επίπεδο pH γύρω στο 8-10 ως αυτό το επίπεδο καθώς είναι φυσικά αλκαλικό. Επιπλέον, το βιολογικό σαπούνι ωφελεί το δέρμα καθώς έχει λάδι καρύδας που ενυδατώνει το δέρμα με καλύτερο τρόπο. Επιπλέον, τα πλούσια στη φύση σαπούνια είναι καλύτερα καθαριστικά από τα αντίστοιχα χημικά.

2: Χρησιμοποιεί μόνο φυσικά συστατικά: Κάθε χειροποίητη πλάκα σαπουνιού είναι φτιαγμένη με θρεπτικά για το δέρμα φυσικά έλαια, βιολογικά βότανα, σπόρους κ.λπ. ανάλογα με τους διαφορετικούς τύπους δέρματος. Δεδομένου ότι τα χειροποίητα σαπούνια παρασκευάζονται σε μικρές παρτίδες, δίνεται η δέουσα προσοχή στα συστατικά τους. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι τα φυσικά σαπούνια είναι καλύτερα, πιο ήπια και άψογα τέλεια για το δέρμα σας. Αυτός είναι και ο λόγος που η επιχείρηση φυσικού σαπουνιού πολλαπλασιάζεται τα τελευταία χρόνια.

Ως προς το περιβάλλον

3: Φιλικά προς το περιβάλλον: Καθώς τα φυσικά σαπούνια περιλαμβάνουν μόνο φυσικά εκχυλίσματα, δεν απελευθερώνουν επιβλαβείς χημικές ουσίες για να αλλοιώσουν τον αγαπημένο μας πλανήτη. Τα φυσικά συστατικά έχουν έτσι διπλό όφελος για το δέρμα σας και βοηθούν επίσης στην πρόληψη του περιβάλλοντος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η χρήση χειροποίητων σαπουνιών αυξάνεται με σταθερό ρυθμό σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, τα συστατικά για την παραγωγή φυσικών σαπουνιών εξάγονται με φυσικές μεθόδους που είναι αβλαβείς για το περιβάλλον.

4: Όχι απορρυπαντικό, στην πραγματικότητα σαπούνι: Ναι, η πλειοψηφία των επώνυμων σαπουνιών που βλέπετε στην αγορά είναι επιβλαβή απορρυπαντικά. Από την άλλη πλευρά, τα χειροποίητα σαπούνια εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την παραδοσιακή μέθοδο παρασκευής σαπουνιού που τα κάνει να ξεπερνούν τα υπόλοιπα. Εκτός από το ότι είναι σκληρά για το δέρμα σας, τα χημικά σαπούνια μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερες βλάβες όπως διαταραχή των ανθρώπινων ορμονών, διαταραχή του αναπαραγωγικού συστήματος κ.λπ. Γι’ αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε φυσικό σαπούνι και να σωθείτε από αυτά τα επικίνδυνα αποτελέσματα.

 

5: Περιποιηθείτε το δέρμα σας με εκπληκτική θρέψη: Δοκιμάστε το μόνοι σας και δείτε. Μόλις αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τα οφέλη των βιολογικών σαπουνιών, θα δείτε μια διαφορετική λάμψη στο δέρμα σας και θα σας ευχαριστήσει για αυτό. Τα φυσικά συστατικά θα διατηρήσουν τη τροφή του δέρματος ανέπαφη και θα ωφελήσουν πάρα πολύ το δέρμα σας. Είτε έχετε ξηρό δέρμα είτε ευαίσθητο δέρμα, η χρήση φυσικών σαπουνιών είναι πάντα καλύτερη από το να χρησιμοποιείτε χημικά σαπούνια. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή φυσικών σαπουνιών έχουν στοιχεία που αποτρέπουν τη σκληρότητα του δέρματος και αντιοξειδωτικά επίσης.

 

6: Προστατεύει τα ζώα: Τα χειροποίητα σαπούνια δεν δοκιμάζονται παράνομα σε ζώα. Σε αντίθεση με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές σαπουνιών στον κόσμο, τα φυτικά σαπούνια είναι απαλλαγμένα από δοκιμές  ζώων. Επιπλέον, έχει καθαρά συστατικά για τη βελτίωση της επιδερμίδας σας.

 

7: Το άρωμά τους προσφέρει πραγματική αρωματοθεραπεία: Καθώς τα χειροποίητα σαπούνια έχουν αγνά αιθέρια έλαια. αποδίδουν αρωματικά θεραπευτικά οφέλη. Τα οφέλη του αιθέριου ελαίου συστατικού του φυσικού σαπουνιού είναι πολύ πέρα ​​από το άρωμα. Σε αντίθεση με το συνθετικό άρωμα στα χημικά σαπούνια, η αρωματοθεραπεία από το άρωμα του φυσικού ελαίου μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του στρες. Επιπλέον, καταπραΰνει το δέρμα σας και το επηρεάζει με θετικό τρόπο.

Τα αρωματικά έλαια κατασκευάζονται τεχνητά σε εργαστήρια. Έτσι, αλλάξτε τις επιλογές σας και επωφεληθείτε από τα οφέλη του φυσικού σαπουνιού χρησιμοποιώντας απλά τα.

 

8: Διατηρήστε ένα υγιές δέρμα: Τα απλά, φυσικά σαπούνια είναι εξαιρετικά καταπραϋντικά για το δέρμα. Θα σας χαρίσει υγιές δέρμα και θα σας γλιτώσει από περιττούς ερεθισμούς. 

Επιπλέον, η απάντηση στο ερώτημα γιατί να χρησιμοποιείτε χειροποίητο σαπούνι είναι ακόμη πιο εμφανής τώρα. Τα φυσικά σαπούνια παρέχουν πλούσιο αφρό χωρίς τη χρήση συνθετικού αφρού. Τα φυσικά σαπούνια είναι τόσο τακτοποιημένα που δεν χρειάζονται συνθετικά πρόσθετα. Έτσι, εκτός από τον καθαρισμό των πόρων της επιδερμίδας, το όφελος του βιολογικού σαπουνιού επεκτείνεται και στην παραγωγή.

Ως προς την οικονομία

9: Οικονομικά: Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα μαζί με τα φυσικά συστατικά που κάνουν τα φυσικά σαπούνια «αγαπημένα στο πλήθος». Παρά το γεγονός ότι τα φυσικά σαπούνια κοστίζουν περισσότερο από τα εμπορικά σαπούνια, ωφελεί το δέρμα σας και σας εξοικονομεί από άλλα πρόσθετα έξοδα. Για παράδειγμα, το φυσικό σαπούνι αιθέρια φυσικά έλαια που αυξάνουν τη διάρκεια ζωής του σαπουνιού. Επιπλέον, δεδομένου ότι το δέρμα σας δεν αισθάνεται ξηρό ή φαγούρα, δεν χρειάζεται να αγοράσετε επιπλέον λοσιόν ή ενυδατική κρέμα για να το εφαρμόσετε στο δέρμα σας.

 

sapounothikes kai sapounia elaioladou
DKONTSIDIS_2021

10: Τα φυσικά σαπούνια είναι “μοναδικά”: Τα συστατικά που κάποιοι χρησιμοποιούν για  την παρασκευή φυσικού σαπουνιού και τα οφέλη των φυσικών σαπουνιών τα κρατούν σε ένα από τα δικά τους. Τα φυσικά σαπούνια φτιάχνονται με μεράκι και αγάπη. Επιπλέον, οι τεχνίτες επιμελούνται διαφορετικά είδη σαπουνιών για διαφορετικούς τύπους δέρματος, ώστε περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν να χρησιμοποιούν φυσικά σαπούνια. Τα εμπορικά σαπούνια παράγονται μαζικά, επομένως δεν έχουν τίποτα μοναδικό να προσφέρουν στους πελάτες.

Η συνταγή του φυσικού λαδιού είναι καλά ερευνημένη και τα συστατικά του προέρχονται απευθείας από τη φύση.

 

11: Προσφέρετε περισσότερη ποικιλία στους πελάτες: Τα χειροποίητα σαπούνια μπορούν να παρασκευαστούν σε διαφορετικές υφές, μεγέθη, χρώματα κ.λπ. Το πραγματικό όφελος των χειροποίητων σαπουνιών είναι ότι έχει κάτι για όλους σε αντίθεση με τα εμπορικά τους. Οι πελάτες θα βρίσκουν πάντα κάτι με τα χειροποίητα σαπούνια που ταιριάζει στο γούστο τους. Η επιχείρηση φυσικού σαπουνιού επικεντρώνεται στη βιολογική παραγωγή σαπουνιών. Έτσι, μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν. Οι λόγοι για να χρησιμοποιήσετε φυσικό σαπούνι είναι τεράστιοι. Έχουν όλα τα συστατικά για να προσφέρουν εκπληκτικά οφέλη στο δέρμα σας και να σώσουν το σώμα σας από επιβλαβείς χημικές ουσίες. Δείτε την εκπληκτική συλλογή από φυσικά σαπούνια στη Biolav Lavender.    Ήταν χρήσιμοι αυτοί οι λόγοι για να στραφείς στα φυσικά χειροποίητα σαπούνια; Μία δοκιμή θα σε πείσει….